Fra Sønderjysk kaffebord d. 27.11.13 |
1½ l.
vand
2 dl
kærnemælk
1½ pk. Gær
1 dl
fiber HUSK
Røres i
ca. 15 min.
Græskarkerner
Solsikkekerner
Quinoakerner
Hørfrø
20
svesker el. abrikoser
1 dl.
farin
2 tsk.
salt
1 dl
rapsolie
1 kg Mix
Well
Ca. 300 g
grøn finax
1 revet
squash
Lidt madkulør
Græskar,
solsikke, quinoa og hørfrø ristes på panden så det får en nøddeagtig smag, og
kværnes derefter let.
Det hele
æltes sammen og hæver i skålen.
Fordeles
i 4 forme, som bages ved 180° varmluft, i 5 kvarter.
Jeg
beklager de manglende mængder på kernerne, og jeg har ikke fået oplyst hvor
opskriften stammer fra. Så til dig der havde opskriften med: Send mig gerne
lige en besked med mængderne og oplysninger om hvor opskriften stammer fra, så
jeg kan undgå at krænke nogens ophavsret!!!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar