søndag den 16. december 2012

Lakrids Cookies fra Johan Bülow, glutenfrie


Disse småkager smager intet mindre en himmelske, de er vildt vanedannende, så tænk dig grundigt om inden du bager dem ; ) Den originale opskrift finder du her.

Chokolade fondant med hindbærkaviar


Her er mit forslag til en meget lækker nytårs dessert, som du nok vil kunne imponere en hel del med. Jeg lavede den for et par år siden, og det lyder måske lidt besværligt, men det lyder værre end det er, og alt kan laves i forvejen. Den originale opskrift på fondant finder du her, og hindbærkaviaren finder du her og her er en video som viser hvordan man gør med kaviaren. God fornøjelse.


lørdag den 15. december 2012

Glutenfri øl


Hvad kan man ønske sig mere end en ostemad på friskbagt glutenfrit ”rugbrød” med en super lækker kold glutenfri øl foran brændeovnen, lige ovenpå en god lang gåtur i den danske vinter.

I den by hvor jeg bor har vi en lille specialforretning som hedder Guldhammer. De forhandler forskellige delikatesser, så som Johan Bülow produkter og specialøl, og hun har skaffet mig denne belgiske mørke øl, som er certificeret glutenfri. Den smager helt fantastisk og kan helt klart anbefales til julefrokosten.

 

Norske klejner, store og bløde, gluten-/og laktosefri


Uh ha så nåede jeg lige at få opskriften lagt ind inden det blev jul, jeg beklager at det ikke blev noget før, men nogle gange er der bare ikke nok timer i døgnet til at nå det hele – god fornøjelse med klejnerne :)