torsdag den 5. april 2012

Parmaskåle med æg og tomat


De ligner en million og tager kun et øjeblik. Jeg har lavet to forskellige udgaver, en med toast og en med toast serveret ved siden af.


(6 stk)

6 skiver lufttørret skinke
2 tomater
6 æg str. S/M

Pensl 6 muffinsforme med olie og læg skinke i, så det danner en skål.
Skær tomaterne i 6 pæne, tykke skiver og læg en skive i hver form.
Slå et æg ud i hver form.
Bag skålene ca 15 min. ved 200 grader nederst i ovnen.
Servering: dryp med lidt tomatketchup og glutenfri worchestersovs, drys med friske purløg og friskkværnet peber.

eller

6 skiver toast
6 skiver lufttørret skinke
6 ægSmør 6 ramekin skåle og foer skålen med skinken.
Pres en skive toast ned skålen, skær evt. skorpen af brødet hvis den er for hård.
Slå et æg ud i hver skål oven i toasten.
Bages ved 200 grader i ca 15 min.
Servering som nævnt ovenfor. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar