søndag den 18. december 2011

Ymerdrys, glutenfri



Rugbrødsresterne skæres i tern og hakkes i en foodprocessor. Beklæd en bradepande med bagepapir, og fordel brødkrummerne i et jævnt lag. Tørres i en
180-200 grader varm ovn i 15- 20 min. Vend rundt i det flere gange i løbet af tørre tiden, og hold godt øje med at det ikke brænder på. Mærk efter om det føles godt tørt og knasende inden du tager det ud af ovnen. Træk bagepapiret over på en rist og lad ymerdryssen køle af på bagepapiret. Puttes i et tætsluttende glas når det er helt afkølet.
Smager super godt på surmælksprodukter med et drys af brun farin på.
Tips: For at det skal være helt miljøvenligt, vil jeg foreslå, at man sætter pladen med ymerdrys i ovnen til tørring, når man alligevel bager noget andet. Ved varmluft kan man jo lige så godt fylde ovnen op.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar