fredag den 21. oktober 2011

Marcipankage m/hindbær eller skovbær, glutenfri

Billed følger senere

Denne opskrift fik vi heller ikke bagt på kurset, men den lyder godt nok lækker.


Ingredienser
5 æg, store
275 g sukker
200 g marcipan, groft revet
190 g glutenfri mel, hvidt
10 g Fiber Husk
300 g hindbær eller skovbær, frosne

1. Æg og sukker piskes godt.
2. Marcipan, glutenfri mel, Fiber Husk og de frosne bær.
vendes/røres i.
3. Dejen hældes i en springform.
4. Bages v. 175 grader i 1 time til 1 time og 15 minutter. (Mærk
efter med en pind, hænger der dej i, skal den have lidt mere.)
5 Serveres med flødeskum, eller creme fraice m / vanillesukker

Økonoma Hanne Jensen.

1 kommentar:

  1. Jeg har nu lavet denne kage et par gange (med hindbær) og den er super nem og smager virkelig lækkert :).

    SvarSlet