torsdag den 6. oktober 2011

Glutenfrie tarteletskaller

Billed følger senere

Denne opskrift har jeg fået fra Bente Linde Hoppe.

70 g rød finax
20 g majsmel
10 g maizena
50 g margarine
1,5 spsk cremefraiche
en lille smule salt

Alle ingredienserne æltes sammen og deles i 6 kugler, som rulles ug og lægges i hver sin silicone muffinform, tryk dejen forsigtigt ned i formene.
Bages midt i ovnen ved 200 grader i ca. 10 min, eller til de er lysebrune i kanten. Afkøles på en rist.

2 kommentarer:

  1. Hvad er forskellen på majsmel og maizena?

    SvarSlet
  2. Hejsa.
    Maizena/majsstivelse er udelukkende stivelsesdelen fra majskerner, det hvide i midten af kernerne. I majsmel er hele majskerne malet dvs. det er fuldkornsmel hvor du både har det hvide i midten og skaldejene.
    Mvh Doris

    SvarSlet