torsdag den 1. september 2011

Knækbrød med boghvedegryn, glutenfri



1dl hørfrø – sættes i blød i mindst 1 time i 1 dl vand
1 dl solsikkefrø eller græskarkerner ( eller halvt af hver)
1 dl sesamfrø
1 dl boghvedegryn
2 dl fuldkornsrismel
1 dl majsmel
2 dl vand
1 dl olie
1 tsk bagepulver
1 tsk salt
3 tsk fiber Husk 

Rør alle ingredienser sammen i en skål. Brug en grydeske, da massen bliver meget klistret. Del dejen i 2, og rul hver del ud mellem 2 stykker bagepapir til ca. 2 mm tykkelse. Fjern det øverste stykke bagepapir og del dejen i aflange tern med et pizzahjul. Bages i en forvarmet ovn ved 180 grader i 20-25 min. til de er sprøde og gyldne. Afkøles på en rist, og opbevares lufttæt.
 
Kilde: Birgitte Nymann

Ingen kommentarer:

Send en kommentar