tirsdag den 27. september 2011

Fragelite med jordbærflødeskum

Billed følger senere

150 g mandler med skal
2 æggehvider
150 g sukker

Fyld
2½ dl fløde
100 g finthakket mørk chokolade
250 g jordbær
2 spsk flormelis

Pynt
Halve jordbær
flormelis

Aftegn to cirkler på 20 cm på bagepapir v.h.a. en tallerken og lidt glutenfrit mel.
Pisk æggehvider næsten stive og tilsæt halvdelen af sukkeret. Pisk videre til hviderne er helt stive. Blend mandlerne fint med resten af sukkeret og vend forsigtigt i hviderne. Fordel dejen på bagepapiret. Bag ved 200 grader i ca 30 min, til de er lyse og faste, uden at være tørre.
Afkøl helt og fjern bagepapiret.
Pisk fløden, og bland med hakket chokolade, flormelis og skivede jordbær.
Læg bundene sammen med jordbærflødeskummet, lige inden serveringen. Drys med sigtet flormelis og pynt med halve jordbær.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar